- Eiersalade
- Rivierkreeftjes in een tomaat
- Krokant gebakken kipfilet in een spekjasje
- Gerookte ham met meloen
- Harmonie van tonijn en perzik
- Vlees assortiment
- Eiersalade
- Rivierkreeftjes in een tomaat
- Krokant gebakken kipfilet in een spekjasje
- Gerookte ham met meloen
- Harmonie van tonijn en perzik
- Gerookte zalm met ui
- Vlees assortiment
Ons warmbuffet mag u zelf samen stellen.
Al deze hoofdgerechten worden geserveerd met 2 soorten groenten en 2 soorten aardappelgerechten naar keuze
2 Hoofdgerechten (vlees, vis of veggie)
3 Hoofdgerechten (vlees, vis of veggie)
4 Hoofdgerechten (vlees, vis of veggie)
Al onze gerechten zijn bespreekbaar voor een kleiner gezelschap
De gerechten worden gepresenteerd in inox schalen.
Bain-marie’s inbegrepen om de schalen warm te houden.
Brandpasta per blikje = € 1,00 (2 per bain-marie)
- Stoofvlees van rundsvlees
- Varkenshaasje met champignonsaus
- Kalkoenstoofsel
- Kipfilet met mosterdsaus
- Videe
- Stoofvlees van rundsvlees
- Varkenshaasje met champignonsaus
- Kalkoenstoofsel
- Kipfilet met mosterdsaus
- Videe
- Stoofvlees van rundsvlees
- Varkenshaasje met champignonsaus
- Kalkoenstoofsel
- Kipfilet met mosterdsaus
- Videe
- Vispannetje van het huis
- Witte vis met preisaus
- Groentjes van het seizoen in tomatenbéchamel
- Gestoofde witloof
- Geglaceerde worteltjes met kruiden
- Gestoofde boontjes met garnituur
- Spruitjes à la chef (seizoen)
- Puree
- Gratin
- Gebakken patatjes in de oven met kruiden
- Groentenpuree (naar keuze)
- Tomatensoep met balletjes
- Bloemkoolsoep
- Brunoisesoep met balletjes
- Pastinaak/broccolisoep
- Pompoensoep (seizoen)
- Aspergesoep (seizoen)
- Paprikasoep
Tot 10 personen: keuze uit 1 dessert
Tot 20 personen: keuze uit 2 desserts
Tot 30 personen: keuze uit 3 desserts